Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Beatlesstraat 58

Lent

Vraagprijs: € 485.000

Omschrijving

IN PRIJS VERLAAGD:  

Ruim appartement met 2 slaapkamers en geweldig uitzicht te koop! 

In het appartementencomplex Palazzo, zeer gunstig gelegen in het aantrekkelijke Lent, staat op de bovenste verdieping dit fraaie appartement (penthouse) met 2 slaapkamers, luxe badkamer, riant balkon met parkeerplaats in de parkeergarage te koop. Wat een unieke kans om op deze plek te kunnen wonen. Kom kijken en genieten van het prachtige uitzicht.  

Indeling: 
De hoofdentree is gelegen aan de Beatlesstraat met voldoende openbare parkeerplaatsen. Bij dit appartement behoort tevens een parkeerplaats en een berging in de afgesloten parkeerkelder. In de centrale hal treft u de lift, het trappenhuis, de brievenbussen en het bellentableau.  

6e verdieping 
Aan het portiek grenzen 3 appartementen. We gaan naar binnen bij nummer 58 en komen in de ruime hal. Aan de rechterkant vindt u de handige berging met witgoedapparatuur, vervolgens de ruime slaapkamer met ingebouwde kastenwand. Dan ziet u het toilet met wandcloset en fontein. Daarna de luxe badkamer met hoogwaardige afwerking. De badkamer is voorzien van een grote wastafel met twee luxe kranen en daarboven een verwarmde spiegel. Vanuit het bubbelbad kijkt u lekker naar buiten of naar de televisie. De inloopdouche is ruim en ook voorzien van mooie details.  

Alle ruimtes hebben uitzicht over de prachtige omgeving. 

Terug in de hal loopt u de woonkamer in. Direct vallen de grote ramen op. Van plafond tot op de grond is de gehele gevel voorzien van schuifpuien en glas. Wat een licht en uitzicht. Aan de rechterkant ziet u de tweede slaapkamer, die uiteraard ook zeer geschikt is als werk-hobby- of studeerkamer.  
De woonkamer is speels ingericht met de ruime en compleet uitgeruste keuken in de hoek. Zo ontstaat er een leuke zithoek voor het raam en een ruime eethoek.  

De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur zoals een koelkast, vriezer, grote inductie kookplaat met afzuigkap (recirculatie), magnetron, oven en vaatwasser. Door de leuke indeling heeft u van achter het kookgedeelte leuk contact met de rest van de kamer.  

Tot slot gaan we uiteraard het balkon met fantastisch uitzicht bekijken. Het balkon is van een mooi formaat en gelegen op het westen. Genieten van de avondzon. Wonen op de 6e verdieping is in vrij uniek. Door de lagere gebouwen in de buurt heeft u vanaf het balkon een mooi uitzicht op onder andere de Oversteek, de Lentse Plas, Nijmegen en op een heldere dag kijkt u zelfs tot aan Arnhem.  

Vereniging van Eigenaars 
Dit appartement maakt deel uit van een actieve Vereniging van Eigenaars. Het beheer wordt gevoerd door een externe partij. Het dagelijks bestuur wordt gevormd door bewoners. Er is een jaarlijkse vergadering, uiteraard zijn de notulen hiervan op verzoek beschikbaar. De maandelijkse bijdrage is € 168,69 en hiervan wordt onder andere de opstalverzekering betaald en er wordt gespaard voor groot onderhoud. Deze bijdrage is voortgekomen uit het meerjarenonderhoudsplan.  

Lent 
Het complex is gelegen in een park met speelgelegenheden voor kinderen en omringd door woningen. Middenin een woonwijk met alle voorzieningen in de buurt. Openbaar vervoer, voorzieningencentrum de Ster, de supermarkt, kapper en cafetaria zijn op loopafstand gelegen. Op de wekelijkse markt kunt u onder andere terecht voor vis, groente, brood, kaas en bloemen. Voor ontspanning kunt u terecht in de dichtbij gelegen bioscoop of kunt u gaan wandelen of fietsen in de uiterwaarden of op het stadseiland rondom de Waal. Het Nijmeegse station en centrum zijn binnen 20 minuten fietsend te bereiken.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
2008
VVE bijdrage
€ 168.69