Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Begoniastraat 21

Lent

Vraagprijs: € 350.000

Omschrijving

Heerlijk wonen in het groene en oude dorp Lent in deze uitgebouwde, goed geïsoleerde hoekwoning met twee slaapkamers, grote tuin met garage en een plantsoen voor de deur. En dat allemaal op fietsafstand van het centrum van Nijmegen.

Voor de deur is het heerlijk rustig. Het groene plantsoen is ingericht voor gezelligheid met de buren. We gaan naar binnen via de voordeur en komen in de hal met meterkast, ruimte voor de jassen en het toilet met wandcloset is één traptrede hoger gelegen. Linskaf gaan we de woonkamer in. Wat direct opvalt zijn de vele ramen en de openslaande deuren naar de achtertuin. Heerlijk licht. De T-vormige woonkamer is op verschillende manieren in te richten en voorzien van een houten parketvloer. Vanuit de woonkamer is de kelderkast bereikbaar. De half-open keuken is in de uitbouw geplaatst. Deze hoekkeuken is voorzien van een groot 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, combi-oven/magnetron en koelkast. Door de openslaande deuren loop je zo de vrij gelegen achtertuin in.

1e verdieping: Aan de overloop grenzen 5 deuren. Aan de voorzijde is de badkamer met ligbad, wandcloset en wastafel gelegen. Naast de badkamer is de grootste slaapkamer gesitueerd met uitzicht op het plantsoen. Aan de achterzijde is de tweede slaapkamer te vinden. Net als voormalige badkamer, nu in gebruik als wasruimte. Tot slot zien we een handige vaste kast. Vanaf de overloop is door middel van een vlizotrap de zolder bereikbaar. Hier hangt de cv-ketel. Deze verdieping is doormiddel van een nok verhogende dakkapel goed te gebruiken als volwaardige verdieping. Meerdere buurtgenoten hebben deze verbouwing uitgevoerd.

De ruime tuin rondom het huis is heerlijk groen en gemakkelijk te onderhouden. De grote garage is zeer geschikt voor het stallen van de auto, fiets en andere (tuin)spullen.

Deze woning is goed geïsoleerd. Zo zijn er nagenoeg overal kunststof kozijnen met HR+ en HR++ glas. Het dak is geïsoleerd en de gevels zijn geïsoleerd. Het dak van de garage is daarnaast geschikt voor zonnepanelen. Klaar voor de toekomt dus.

Lent Wonen in Lent is heerlijk en sinds een aantal jaar steeds gewilder. Door de gunstige ligging ten opzichte van het Nijmeegse stadscentrum, Centraal station, door de snelfietspaden richting de Radboud en Arnhem en uitvalswegen is deze locatie zeer aantrekkelijk. Daarnaast kun je in de nabije omgeving ook goed ontspannen zoals wandelend van de Spiegelwaal en uiterwaarden genieten, sporten bij verschillende verenigingen of 's zomers zwemmen in de Lentse Plas.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Huis
Bouwjaar
1960