Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Begoniastraat 31

Lent

Vraagprijs: € 379.000

Omschrijving

In het groene en oude dorp Lent staat deze hoekwoning met aangebouwde keuken, 3 slaapkamers en verrassend grote tuin te koop. Het groene en rustige plantsoen voor de deur zorgt voor een vrij en leuk uitzicht. En dat op 15 fietsminuten van het Nijmeegse stadscentrum!

Na binnenkomst sta je direct in de hal met meterkast, ruimte voor de jassen en één traptrede hoger gelegen is het toilet met fontein te vinden.
Rechtdoor loop je de L-vormige woonkamer in met een zithoek aan de voorzijde van het huis, handige kelderkast en ruimte voor een grote eettafel. Rondom groen en vrij uitzicht door de raampartijen. Wat heerlijk!
In het verleden is de woning uitgebouwd. Hier is de keuken opgesteld. De nette en neutrale keuken is voorzien van een elektrische kookplaat met afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Ook is er ruimte voor de wasmachine en droger. De directe toegang tot de tuin is prettig. Ook hier zorgen de ramen voor contact met het terras en de rest van de tuin.

1e verdieping:
Op de overloop aangekomen starten we aan de voorzijde met de eerste slaapkamer, vervolgens zie je de grote, tweede slaapkamer. De derde en eveneens grote slaapkamer is aan de achterzijde gelegen met daarnaast de badkamer met wastafel en douche. Tot slot zie je de handige bergkast op de overloop.
Vanaf de overloop is door middel van een vlizotrap de zolder bereikbaar. Hier hangt de cv-ketel. Deze verdieping is door middel van een nok verhogende dakkapel goed te gebruiken als volwaardige verdieping. Meerdere buurtgenoten hebben deze verbouwing uitgevoerd en daarmee veel woonruimte toegevoegd.

De ruime tuin rondom het huis is heerlijk groen en gemakkelijk te onderhouden. En de grootte is bijzonder zo midden in de woonwijk. De grote stenen berging is zeer geschikt voor het stallen van de fiets en andere tuin- en hobby spullen. Het perceel is zo groot dat er genoeg ruimte is voor uitbreiding van het woonhuis of het plaatsen van een tuinkamer en of thuiskantoor.

De huidige verkoper (en tevens eerste bewoner) heeft de woning door de jaren heen keurig bijgehouden. Hier en daar zijn er door de jaren heen isolatievoorzieningen aangebracht zoals nagenoeg overal dubbel glas en gevels zijn na-geïsoleerd. De dakgoten zijn vervangen net als de platte daken. Op een van de slaapkamers is een airco geplaatst.

Zoals gezegd is het voor de deur heerlijk rustig. Het groene plantsoen is ingericht voor gezelligheid met de buren.

Lent
Wonen in Lent is heerlijk en nog steeds erg populairr. Door de gunstige ligging ten opzichte van het Nijmeegse stadscentrum, Centraal station, door de snelfietspaden richting de Radboud en Arnhem en uitvalswegen is deze locatie zeer aantrekkelijk. Daarnaast kun je in de nabije omgeving ook goed ontspannen zoals wandelend van de Spiegelwaal en uiterwaarden genieten, sporten bij verschillende verenigingen of 's zomers zwemmen in de Lentse Plas.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Huis
Bouwjaar
1964