Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Dorpsplein 2

Lent

Vraagprijs: € 485.000

Omschrijving

Het voormalig Postkantoor aan het Dorpsplein in Lent staat te koop! In deze ruime, goed onderhouden en half vrijstaande woning met 4 slaapkamers en ruime badkamer heeft u de mogelijkheid voor een bedrijf aan huis.

INDELING

Deze woning heeft 3 buitendeuren. De achterdeur wordt het meest gebruikt, maar deze keer gaan we naar binnen via de voordeur en komen we in de centrale hal met trapopgang, deur naar de proviandkelder en toilet met fontein. Eerst gaan we rechtsaf en komen we in de L-vormige zitkamer met twee grote ramen. Hier was in het verleden het postkantoor gevestigd. Door de hoekligging aan twee straten is er veel te zien. En via de oorspronkelijke winkeldeur loop je het op de zon gelegen terras op. Via de hal komen we in de keuken met een groot keukenblok voorzien van de benodigde apparatuur. Door het raam is er goed zicht op de achtertuin. Achter de grote kastenwand zijn de meterkast en cv-ketel (bouwjaar 2012) weggewerkt. Hier is ook ruimte voor proviand en meer. Naast de keuken is de L- vormige woonkamer gelegen. Veel ramen aan de straatzijde zorgen voor licht en een leuk zicht op de autoluwe straat. De muur tussen zit- en woonkamer is eenvoudig te verwijderen als u behoefte heeft aan één grote kamer.

Een verdieping hoger komen we aan op een ruime overloop. Met de klok mee zien we de badkamer met een vrijstaand bad, toilet, douche en wastafel. Via de badkamer is een van de vier slaapkamers bereikbaar. De kamer heeft een nokhoogte van maar liefst 3.9 meter en een open zolderruimte. Vervolgens zien we de drie andere, goed bemeten slaapkamers. Vanaf de overloop is de zolder met veel opbergruimte middels een vlizotrap bereikbaar.

De gehele woning is voorzien van dubbel glas, grotendeels met kunststof draai-kiep ramen. Het dak is geïsoleerd. De gevels zijn in 2013 door Nuon voorzien van spouwmuurisolatie. Het huis is voorzien van horren en deels rolluiken. En op het dak liggen 12 zonnepanelen.

Buitenruimte

De voortuin is leuk aangelegd en keurig onderhouden. Vanaf dit terras heb je leuk zicht op de fietsstraat en het mooie voormalige St. Josefklooster. Door de zuid-westelijke ligging is zon hier gegarandeerd. De achtertuin wordt ’s zomers gebruikt als schaduwrijke zitplek. In de winter wordt hier de auto gestald achter de elektrische poort. De houten berging is zeer geschikt voor opslag van gereedschap en de fiets.

Bestemming

Dit voormalige postkantoor heeft de bestemming Gemengd -1.
Dat betekent dat dit gebouw is bestemd voor:

• wonen en maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder;
• bijbehorende voorzieningen zoals verhardingen, parkeer- en groenvoorzieningen;
• wadi's, water en waterhuishoudkundige voorzieningen, alsmede daarbij behorende voorzieningen zoals duikers, kunstwerken en overbruggingen.
• ondersteunende horeca zoals bedoeld in artikel 32.5;

Bij de maatschappelijke bestemming kan gedacht worden aan verschillende functies, zoals voorzieningen op het gebied van welzijn en zorg, volksgezondheid, cultuur, religie, onderwijs, verenigingsleven, opvoeding, kinderopvang, openbaar bestuur en andere openbare en sociale voorzieningen.

Lent
De straatnaam Dorpsplein verraadt al dat deze woning in het oude dorp Lent is gelegen. Op loopafstand zijn verschillende scholen, horecazaken en het treinstation Nijmegen-Lent gelegen. Via het snelfiets pad ben je binnen 10 minuten in de stad, het Centraal station. De Radboud, HAN en CWZ zijn binnen 25 fietsminuten bereikbaar. Met de auto rijd je eenvoudig naar Arnhem, Duitsland en de rest van het land. Om te ontspannen heeft Lent ook veel te bieden. Wandelen langs de Spiegelwaal en door de uiterwaarden, sporten bij de verschillende verenigingen of zwemmen in de Lenste plas. Lent heeft hel allemaal!

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Huis
Bouwjaar
1950