Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Floraweg 41

Nijmegen

Vraagprijs: € 395.000

Omschrijving

Op korte afstand van het Nijmeegse stadscentrum en station, in de gezellige wijk de Wolfskuil staat deze uitgebouwde eengezinswoning met diepe zonnige achtertuin te koop. Deze karakteristieke woning is in 1904 gebouwd is goed geïsoleerd, heeft een sedumdak en 3 zonnepanelen. De 1e verdieping is zelfs geheel naar eigen wens in te richten! 2 of 3 slaapkamers? Je kan het zelf bepalen.

In de rustige straat is er voldoende parkeergelegenheid.

Via de de voordeur kom je in de hal met meterkast. Linksaf loop je vervolgens de grote en uitgebouwde woonkamer met open keuken in. De woonkamer wordt door middel van een traptrede leuk verdeeld in 2 niveaus. Er is ruimte genoeg voor een zithoek, werkplek en/of grote eettafel. De keuken is aan de achterzijde geplaatst en kijkt uit over de tuin. In de aanbouw, die voorzien is van een sedumdak, is de L-vormige keuken met inbouwapparatuur te vinden. En vanuit de in 2019 geplaatste keuken loop je zo de tuin in. De tuin is verdeeld in 2 niveau's en daardoor leuk in te richten. En door de grootte en ligging is er altijd wel een plekje te vinden in de zon of schaduw. De tuin met diverse fruitbomen en een notenboom grenst aan het Florapark. Naast de keuken is een halletje met cv-ruimte (cv-ketel 1996) en toilet gelegen.

De huidige eigenaren zijn begonnen met het strippen van de 1e verdieping. Deze open ruimte is dus geheel naar eigen wens in te richten. De bijgevoegde plattegronden geven een indruk van de mogelijkheden. Eventueel is er zelfs nog een extra vliering te realiseren.


De gezellige Wolfskuil is in trek bij een breed publiek. Door de locatie dichtbij het centrum en het centraal station willen veel mensen hier wonen. De sfeervolle en vooroorlogse woningen en de molen van sfeerhuis bij de Looijmolen geven de wijk nog een leukere uitstraling. Om de hoek ligt het groene Florapark met kinderboerderij en verder in de wijk ligt dorpspark Hees met zwembad West. De locatie is het optimaal. Binnen 10-15 minuten fiets je onder andere naar de Radboud, HAN, de Ooijpolder of het stadseiland in de Waal.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Huis
Bouwjaar
1904