Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Graafseweg 29

Nijmegen

Vraagprijs: € 185.000
vierkante meter 23m²
kamers 2 kamers
Locatie Nijmegen
Energielabel G

Omschrijving

Studio van 23 m2 met eigen keuken en badkamer te koop aan de Graafseweg in Nijmegen!

Op een ideale locatie nabij het stadscentrum en centraal station van Nijmegen ligt deze studio met grote ramen, hoge plafonds en nette afwerking in een goed georganiseerde woonvereniging. De woonvereniging telt in totaal 7 studio's, met rustige gemêleerde bewoners in een goed onderhouden pand.
Meer over de woonvereniging vind je onderaan de tekst.

De studio is gelegen op de eerste verdieping van het pand. In de voortuin is ruimte om fietsen te plaatsen. Daarnaast is er een kelder voor je fiets en zelfs een eigen bergruimte. In de kelder vind je tevens twee gezamenlijke wasmachines en drogers.

Via de trap in de voortuin bereik je de algemene hal met brievenbussen. De studio is gelegen aan de voorzijde van het pand. Wat direct opvalt is het onderhoud van het gehele pand. Alles is keurig afgewerkt en goed onderhouden, zowel aan de binnen- als buitenzijde. De studio is netjes en voorzien van een keukenblok met inbouwapparatuur, laminaatvloer en strakke wanden. De badkamer is voorzien van een moderne douche met wastafel. Er is voldoende ruimte voor een eettafel, bank en bureau. Vanwege de hoge plafonds is er ruimte gemaakt voor een grote vide met bed. Daarnaast is er nog een bergkast voor de technische installaties. Het toilet op de begane grond is gemeenschappelijk gebruik van 3 studio's.

Er is op de bovenste verdieping nog een gezamenlijk dakterras aan de achterzijde van het pand.

Woonvereniging:
De studio kan door ouders voor een kind gefinancierd worden, maar het lidmaatschap dient op naam van het kind/bewoner zelf te komen staan. Voor de financiering zijn verschillende mogelijkheden, meer informatie hierover is op te vragen bij Stut Consult.

Je betaalt geen overdrachtsbelasting bij de aankoop van deze studio. Wel zijn er eenmalig kosten verbonden aan de ledenwisseling van €1.500,= (kosten koper).

Heb je nog vragen over de constructie van een woonvereniging? Bel ons voor vragen of kijk op de website van Stut Consult Nijmegen.

Bijzonderheden:
* 23 m2 studio
* woonvereniging
* bijdrage per maand ca. €200,= (inclusief elektra, water, verzekeringen, internet, televisie, onderhoud)
* ideale locatie nabij stadscentrum en centraal station
* eigen badkamer en keuken

Kenmerken

Status
Te koop
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
1888
VVE bijdrage
€ 200