Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Groot-Brittanniëstraat 230

Lent

Vraagprijs: € 300.000

Omschrijving

In het gewilde Lent, op de hoek Groot-Brittanniëstraat en Het Buske staat een kleinschalig appartementencomplex. Op de 1e verdieping van dit complex staat dit leuke en goed geisoleerde appartement met 2 slaapkamers, berging op de begane grond, balkon op het zuiden en uitzicht op de Lentse Plas te koop.


De centrale voordeur van dit complex (5 appartementen) bevindt zich aan de Groot-Brittanniëstraat met voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Na binnenkomt in de centrale hal zie je de brievenbussen en trap omhoog. Ook de berging is op de begane grond gelegen.

1e verdieping:
Via de voordeur kom je in de hal. Dit is het centrale punt van het huis. Aan de linkerzijde zie je de twee slaapkamers, de kleinste is in gebruik als werkkamer, maar kan ook een prima kinderkamer of inloopkast zijn. De grootste slaapkamer heeft, net als de keuken, toegang tot het balkon. Terug in de hal zie je de eenvoudige, maar nette badkamer met douche en wastafel. Het toilet met fontein is separaat en vanuit de hal bereikbaar. We lopen door de woonkamer is. De grote ramen zorgen voor veel licht en bieden een leuk uitzicht richting groen en de Lentse Plas. De woonkamer is goed in te richten en staat in open verbinding met de keuken. Deze is om de hoek gelegen. De complete keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en magnetron. En je loopt vanuit hier zo het zuidelijke georienteerde balkon op. Hier kun je even lekker buiten zitten in de zon.


Dit complex is gebouwd in 2006 en daardoor goed geïsoleerd. Deze wijk is aangesloten op het stadsverwarming netwerk. Erg duurzaam dus!
De 5 appartementen zijn samen een gezonde Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage van € 80,- is bestemd voor dagelijkse kosten zoals stroom, verzekering en schoonmaak. Het merendeel wordt gespaard voor groot onderhoud.


Lent
Lent is al jaren een gewilde woonwijk. En dat is niet voor niks. In de buurt zijn veel horecavoorzieningen, (sport)verenigingen, het medische centrum Thermion, scholen en recreatiemogelijkheden gelegen. In de zomer heb je hier een open lucht zwembad voor de deur!
Binnen 15 minuten fiets je naar het Nijmeegse stadscentrum, of je stapt in de auto en rijd binnen enkele minuten op uitvalswegen richting Arnhem, Duitsland of de rest van het land. Ook biedt Lent veel aan natuurliefhebbers. Rondom de plassen is het heerlijk wandelen, net als de dichtstbij gelegen Uiterwaarden of in het groene Park Lingezegen. Ietsje verder zijn de bossen van Berg en Dal te vinden.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
2006
VVE bijdrage
€ 80