Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Jozef Israelsstraat 27A

Nijmegen

Vraagprijs: € 265.000
vierkante meter 50m²
kamers 1 kamers
Locatie Nijmegen
Energielabel C

Omschrijving

In het gewilde en populaire Nijmegen Oost staat deze fijne woning / studio met eigen opgang (met ruimte voor een fiets) en ruim balkon te koop.

Deze woning is in 1925 gebouwd en in 2018 gesplitst in een zelfstandige woonruimte. Middels een recht van overpad kom je via de voordeur in de hal met meterkast, cv-ketel en wasmachineaansluiting onder de trap.

Op de 1e verdieping kom je in een prettige en open leefruimte. De dakkoepels en openslaande deuren zorgen voor veel daglicht in de woning. Aan de voorzijde kun je heerlijk op het balkon zitten en door de groene bomen zit je lekker beschut. De open en ruim opgezette keuken is voorzien van een keukenblok met wasbak en losse apparatuur. De aangrenzende badkamer is praktisch ingericht met een ligbad, toilet en wastafelmeubel. 'S ochtends schijnt hier heerlijk het daglicht door de kleine raampjes.


De VvE is gezond en actief. De maandelijkse bijdrage is € 60,-. Er is een inschrijving in de KvK, opstalverzekering, reservefonds voor
onderhoud en een jaarlijkse vergadering. Kortom, een perfecte woning om te starten!

Nijmegen-Oost
In Nijmegen- Oost is het al jaren heerlijk wonen. Dichtbij het centrum, op loopafstand van het centraal station, veel gezellige horeca, winkels, Kopse Hof, Ooijpolder, Waalstrandjes en de bossen. Daarnaast zijn er goede fietsverbindingen met de Radboud, HAN, de Waal en de rest van de stad. In de wijk vind je herenhuizen en appartementen en die zorgen voor een gezellige stadswijk waar jong en oud op een prettige manier samen woont.

Bijzonderheden:

* 50 m2 woonoppervlakte
* energielabel C
* zuinige cv-ketel (31/05/2024) wordt gehuurd voor 34,70 per maand (inclusief service)
* nabij het centrum van Nijmegen
* zonnig balkon op het zuiden / westen
* veel natuurlijk daglicht
* supermarkt, horeca en bushalte op loopafstand

Kenmerken

Status
Te koop
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
1935
VVE bijdrage
€ 60