Keplerstraat 55

Nijmegen

Vraagprijs: € 350000
105m²
3 kamers
Nijmegen

Omschrijving

In de Wijk Grootstal, aan de zuidelijke rand van Nijmegen en onder andere dichtbij bos Heumensoord en de ziekenhuizen staat dit leuke, ruime en lichte appartement te koop. Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleine appartementencomplex (4 woningen), heeft 2 slaapkamers en balkon met avondzon en zonnepanelen. Energielabel A.

Indeling
Het karakteristieke en lichte trappenhuis zorgt voor een fraaie entree.
Op de tweede verdieping ga je het appartement binnen en kom je in de lange gang met aan het begin ruimte voor de jassen en de praktische berging met witgoedaansluiting en cv-ketel.
Als je de gang inloopt kom je eerst langs het toilet met fontein en vervolgens de nette badkamer met wastafel en hoekbad. Aan de andere zijde van de gang zijn de twee goed bemeten slaapkamers gerealiseerd. De grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval en zicht op de rustige Keplerstraat. Aan het eind van de gang is de ruime woonkamer te vinden. Deze heerlijke open ruimte is gelegen over de gehele breedte van het appartement en heeft aan beide zijden grote ramen. De open keuken is opgesteld in een hoekopstelling en voorzien van een vriezer, kookplaat, afzuigkap en koelkast. Direct aangrenzend is het inpandige balkon met praktisch bergkast gelegen. Het balkon is zuidwestelijk georiënteerd dus hier kun je rustig genieten van de middag- en avondzon.

Algemeen
Dit kleinschalige appartementencomplex is in 1998 gebouwd en volledig geïsoleerd. En daarnaast liggen er op het dak zonnepanelen waarvan 7 zonnepanelen bestemd zijn voor dit appartement. Energielabel A zorgt voor een gunstige energierekening.
De jonge cv-ketel wordt geleast voor een bedrag van € 30,15 per maand.

Zoekt u een woning voor de verhuur? De woning wordt momenteel verhuurd en het huurcontract is opgezegd per 1 februari 2023. De onlangs ingevoerde opkoopbescherming van de Gemeente Nijmegen is bij deze woning niet van kracht. Kijk voor meer informatie op de website van de Gemeente Nijmegen.

Vereniging van Eigenaars
De financieel gezonde VvE is actief en heeft een jaarlijkse vergadering. De periodieke bijdrage is € 140,- per maand en deze bijdrage is grotendeels bestemd voor toekomstig onderhoud en de lopende verzekeringen.

Nijmegen - Grootstal
Zoals gezegd ligt deze wijk in Nijmegen Zuid, op de grens met het groene en bosrijke Malden. Natuurliefhebbers of buitensporters zullen deze locatie fantastisch vinden. Op enkele minuten loop je zo bos Heumensoord in of fiets je richting Berg en Dal of Groesbeek. Daarnaast is deze locatie aantrekkelijk door de nabijgelegen Ziekenhuizen, HAN en Radboud. In de wijk zijn de benodigde voorzieningen zoals een supermarkt, (sport)verenigingen en winkels gelegen. Het stadscentrum en centraal station zijn op ca. 15 fietsminuten gelegen en door de ligging aan de zuidrand van de stad rijd je zo de A73 op.

Kenmerken

Status
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
1998