Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Laauwikstraat 59b

Lent

Vraagprijs: € 535.000

Omschrijving

In Lent kun je duurzaam wonen aan het water. Deze twee-onder-één kapwoning is in aanbouw en wordt momenteel afgebouwd. De verwachte oplevering is februari 2023. Dus ben je op zoek naar een volledig geïsoleerde en speels ingerichte nieuwbouwwoning met vrij uitzicht en westelijk gelegen tuin? Kom dan gerust een kijkje nemen. Eventuele afwerkingen van bijvoorbeeld de badkamer zijn op dit moment nog bespreekbaar. 

De geplande indeling:

Bel-etage:

    Entree met meterkast en toiletruimte.
    Ruime woonkamer met grote raampartijen aan de waterkant. 
    Open keuken, geheel naar wens in te richten.

1e verdieping:
    
Overloop, 2 slaapkamers,
    Een moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet in antraciet/witte kleurstelling.

Souterrain: 

        hoogte ca. 3.00 meter 

    Overloop
    2 slaapkamers en een berging. 

Bijzonderheden:
Momenteel wordt deze woning afgebouwd en opgeleverd zoals een nieuwbouwwoning. Dat wil zeggen dat de wanden sausklaar zijn, de vloer heeft vloerverwarming, afgedekt met cementdekvloer, de badkamer en het toilet zijn klaar. De woning wordt opgeleverd zonder keuken, keukenaansluitingen zijn wel aanwezig. 
De woning wordt verwarmd door middel van een elektrische cv-ketel. Er is een loze leiding voor het aansluiten van zonnepanelen naar het platte dak.


In deze fase van de bouw zijn er voor de koper nog mogelijkheden om hier en daar wat aan te passen. Uiteraard in overleg met de verkoper en afhankelijk van de wensen.  

Parkhof Lent
Dit kleinschalige nieuwbouwproject met 4 woningen begint zijn vormen aan te nemen. Momenteel wordt er hard gewerkt om deze woningen af te bouwen. De verkoper is voornemens voor eind februari 2023 deze woning over te dragen aan de koper(s). 
In samenspraak met de overige bewoners zullen er nog een paar gezamenlijke werkzaamheden moeten worden opgepakt, zoals de aanleg van de gezamenlijke parkeergelegenheden, het bestraten van het pad naar de woningen en het plaatsen van fietsenbergingen (volgens tekeningen). 

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Huis
Bouwjaar
2022