Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Lankforst 1113

Nijmegen

Vraagprijs: € 265.000
vierkante meter 125m²
kamers 4 kamers
Locatie Nijmegen

Omschrijving

Aan de rand van Lankforst staat deze leuke hoekwoning met pas aangelegde tuin, 4 slaapkamers en vrij uitzicht te koop. Dichtbij winkelcentrum Malvert en Dukenburg en ideaal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

Na binnenkomst in de hal zie je de meterkast, ruimte voor de jassen, het toilet met fontein en de trap omhoog. De Z-vormige woonkamer is voorzien van een houten vloer. En is daarnaast erg ruim en licht. Aan de voorzijde heb je vrij uitzicht over groen. Aan de achterzijde kijk je de pas aangelegde tuin in. De gesloten keuken heeft leuk contact met de eethoek en is eenvoudig open te maken. De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur en een natuurstenen vloer. Via de keuken loop je zo de tuin in.

1e verdieping Aangekomen op de ruime overloop zien we 4 deuren en de trap naar de 2e verdieping. De badkamer met wastafelmeubel, ligbad en toilet is gelegen aan de voorzijde. Daarnaast ligt slaapkamer 1 met een grote vaste kast. De grootste slaapkamer met vaste kast en balkon is aan de achterzijde gesitueerd. De derde slaapkamer met ook een grote vast kast completeert deze verdieping. Op deze hele verdieping ligt een laminaatvloer.

2e verdieping Op de ruime overloop is ruimte voor het witgoed en hier hangt ook de cv-ketel. Daarnaast is ruimte naar de twee bergruimtes onder de schuine kap. Handig voor opslag. Tot slot zie je de 4e slaapkamer met zijraam. Wil je nog meer ruimte? Deze verdieping is zeer geschikt voor het plaatsen van één of twee dakkapel(len).

De onlangs aangelegde tuin is gemakkelijk te onderhouden en voorzien van een heerlijk terras, kindvriendelijk gras en wat groen. Achter in de tuin staat de stenen berging met doorgang naar het achterpad. De tuin is ook via de zijkant van de woning te bereiken.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Huis
Bouwjaar
1969