Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Mirtestraat 89

Nijmegen

Vraagprijs: € 269.000

Omschrijving

In een zijstraat van de Molenweg, in de Nijmeegse stadswijk Wolfskuil staat deze leuke bovenwoning met twee slaapkamers, moderne keuken en balkon op zuidwesten te koop. Het winkelcentrum Molenweg aan de overkant van de straat en Nijmegen Centraal en het stadscentrum op loopafstand. Wat een fijne locatie.

INDELING
Begane grond: entree met trapopgang en deur naar de proviandkelder.
Een verdieping hoger komen we op de overloop met toilet en vaste kast. De moderne keuken ligt aan de achterzijde en is voorzien van onder andere een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De buitendeur geeft toegang tot het balkon gelegen op de middag- en avondzon ('s zomers van 11 tot 19 uur). De twee vaste kasten op het balkon zijn handig voor opslag. De woonkamer heeft door de hoekligging ook zijramen waardoor het heerlijk licht is. Aan de voorzijde kijk je leuk weg de straat in.
Op de 2e verdieping komen we wederom aan op een ruime overloop met vaste kast. Aan de voorzijde is een slaapkamer met vaste kast gelegen, net als de doucheruimte. Aan de achterzijde is een slaapkamer verbouwd tot wasruimte met wastafelmeubel, wasmachine en HR cv-ketel (2015) in de vaste kast. Tot slot zien we de grootste slaapkamer met eveneens een vaste kast.

Bij de woning hoort een separaat gelegen stenen berging voor opslag en het stallen van de fiets.

Vereniging van Eigenaars
De VvE waar de woning onderdeel van uit maakt is gezond en actief. Er zijn jaarlijks vergaderingen, er is een onderhoudsplan en er wordt voldoende gespaard. De maandelijks bijdrage is: €

Zelfbewoningsplicht
Als je deze woning koopt, dan bent u verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.


Nijmegen Wolfskuil
De Wolfskuil is een oude stadswijk ten westen van het Nijmeegse stadscentrum. Door de centrale ligging, winkelcentrum Molenweg, korte afstand tot het centraal station, centrum en uitvalswegen is dit een aantrekkelijke wijk. De meeste woningen zijn gebouwd tussen 1910 en 1960 en daarmee heeft de wijk veel historie en een gewild karakter. Onder andere de Radboud, het Goffertpark en de Spiegelwaal zijn snel per fiets bereikbaar. Met de auto rijdt je binnen 15 minuten op de A15 of A73. Kortom, een perfecte locatie.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
1949