Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Nelly Sachsstraat 4

Nijmegen

Vraagprijs: € 271.739

Omschrijving

PRIJSWIJZIGING: De goedkoopste bouwgrond van de Grote Boel in Nijmegen Noord.

Dit ruime bouwkavel van 552m² is in PRIJS VERLAAGD en heeft een nieuwe vraagprijs van € 271.739,- k.k. / € 300.000,- inclusief 10,4% overdrachtsbelasting (uitgaande van het tarief 2023). De prijs per m2 bedraagt maar € 492,28 k.k. . Goedkopere bouwgrond is er in de nabije omgeving niet te koop.

Bent u op zoek naar een bouwkavel om uw droomhuis te realiseren? Dan is dit een mooie kans. Samen met uw architect of aannemer kunt u hier aan de slag om er iets moois van te maken.

Deze kavel (kavel 15) grenst aan water en blijft aan de achterzijde vrij van buren (toch?). Het ruime oppervlakte van maar liefst 552 m² biedt vele kansen. De ligging aan de autoluwe straat, midden in de woonwijk maakt dit een unieke kavel.

De gemeente Nijmegen heeft een kavelpaspoort opgesteld met richtlijnen en bouweisen.
De kenmerken van het perceel zijn:

- Totale oppervlakte 552 m²

- Oppervlakte bouwvlak: 378 m²

- Maximaal te bebouwen: 309 m²

- Goothoogte: max. 7,0 meter

- Nokhoogte: max. 12,0 meter

- Het geadviseerde vloerpeil is vastgesteld op +10.15 NAP

- Tenminste 2 parkeerplaatsen op eigen terrein

- Breedte inrit max 3,0 meter volgens de aangegeven locatie op de kavel (zie kaart)

- Adres: Nelly Sachsstraat 4 Nijmegen

- Extra: De woning is aan twee zijden georiënteerd naar de openbare ruimte (Nelly Sachsstraat en oeverzijde). De positionering van de woning, de architectuur van de gevels en de kapvorm moeten recht doen aan deze situatie in het stedenbouwkundig plan als onderdeel van de wijk. Dat wil zeggen dat dit zichtbaar is in de architectuur van de woning door middel van gevelopeningen (raampartijen en deuren), verbijzonderingen in de kapvorm en/of andere architectuurkenmerken zoals de inpassing van aan- en uitbouwen (bijvoorbeeld een erker, bloedkozijn of balkon).

 

Voor meer informatie kunt u het volledige kabelpaspoort opvragen bij de makelaar.

Het grote bouwvlak in combinatie met het royale perceeloppervlakte bieden u de mogelijkheid om een grote vrijstaande woning te realiseren.

 

 

Nijmegen-Noord is een groeiende woonwijk die sinds begin 2000 volop in ontwikkeling is. Nog steeds worden er woningen gebouwd en komen er meer voorzieningen. Dit kavel is gelegen in de wijk Grote Boel. Deze wijk gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en station Lent. In de wijk zijn een school en sporthal gelegen en op loopafstand. Met de fiets zijn onder andere supermarkten en het multifunctionele gebouw de Klif gelegen met nog een basisschool, kinderopvang, sporthal, theaterzaal en wijkcentrum bereikbaar.

 

Zowel Nijmegen als Arnhem zijn goed bereikbaar via het snelfietspad en uitvalswegen. De bus stopt om de hoek. Liefhebbers van de natuur kunnen heerlijk wandelen of fietsen over de dijk, de fraaie uiterwaarden of lekker zwemmen in de Lentse plas. Een perfecte locatie dus.

 

Neem gerust contact met ons op voor vragen en/of meer informatie.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Plot
Bouwjaar