Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Planetenstraat 25

Nijmegen

Vraagprijs: € 245.000

Omschrijving

In Nijmegen-West, dichtbij stadspark Hees, zwembad West en winkels, staat dit ruime appartement met 2 slaapkamers (oorspronkelijk 3) gelegen op de bovenste verdieping van het gebouw te koop. Leuk uitzicht over Nijmegen en ideaal gelegen ten opzichte van vele voorzieningen, uitvalswegen én het Nijmeegse stadscentrum.


De centrale voordeur met brievenbussen en deurbel is een paar treden boven straatniveau gelegen. De berging is gelegen op de begane grond. Het appartement is gelegen op de 4e en tevens bovenste woonlaag van het complex. Geen bovenburen dus.

Indeling
Binnenkomst in de centrale hal van het appartement. Veel deuren, laten we maar eens gaan kijken. Te beginnen aan de achterzijde van het gebouw met de grootste slaapkamer en daarnaast de tweede, ruime slaapkamer. Voordat we de woonkamer inlopen zien we de meterkast. De woonkamer is ruim en licht. De voormalige derde slaapkamer is bij de woonkamer getrokken en hierdoor is er genoeg ruimte voor een ruime zithoek en eettafel. Ramen aan beide zijden zorgen voor veel licht en bovendien heb je daardoor ook leuk uitzicht. Terug in de hal zien we het toilet en vervolgens de keuken voorzien van verschillende (inbouw)apparatuur. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine. De badkamer met douche en wastafel is vanuit de keuken bereikbaar. Het oostelijk gelegen balkon grenst ook aan de keuken en is ruim genoeg voor een zitje in de ochtend-/middagzon. In de verte zijn o.a. de Stadsbrug de Oversteek, voormalige Elektrabel (NYMA terrein) en 'skyline' van het centrum te zien.

Deze woning maakt onderdeel uit van een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars. Dit complex bestaat uit 24 appartementen, garages en een gezamenlijke, goed onderhouden "achtertuin". Voor de deur is er een laadpaal voor elektrische auto's. Het trappenhuis wordt twee keer per maand schoongemaakt. Jaarlijks wordt er vergaderd, er is een opstalverzekering en reservepot voor groot onderhoud. Hiervan zijn uiteraard de meest recente documenten beschikbaar. De maandelijkse bijdrage aan de VvE is: €80,49 (inclusief water).

Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De cv-ketel (lease voor € 27,- per maand inclusief onderhoud) is weggewerkt in de vaste kast op het balkon.

Nijmegen West
Of eigenlijk heet dit stadsdeel Nijmegen Nieuw West. Dit grote stadsdeel bestaat uit de wijken Hees, Heseveld, Neerbosch-Oost en het Haven-Industriegebied. De Planetenstraat ligt in de wijk Heseveld met centraal in de wijk verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen aan de Molenweg. Om de hoek van deze woning is het Dorpspark Hees met zwembad West gelegen. Binnen 10 minuten is het welbekende Honig-complex bereikbaar, of het te ontwikkelen NYMA terrein. Hier zijn verschillende bedrijven, sportlocaties en horecagelegenheden te vinden. Ook is het centrum met centraal station dichtbij gelegen. Via uitvalswegen ben je ook snel de stad uit. Kortom, een perfecte locatie voor de starter!

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
1963