Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Prinses Christinastraat 2

Ooij

Vraagprijs: € 350.000

Omschrijving

Hoekwoning met eigen oprit, garage en uitbouw te koop!

Gelegen in een prettige wijk, met de dagelijkse voorzieningen in de buurt. Een ruime hoekwoning met eigen oprit, garage en berging voor opslag of hobby aan huis. De woning heeft momenteel 4 slaapkamers, waarvan één daarvan op de begane grond met badkamer. Na verbouwing is hier een grote woonkamer met leefkeuken te realiseren.
Daarnaast staat Ooij met de omgeving bekend om de geweldige natuur. Onder andere de Ooijpolder, maar ook de uiterwaarden van de Waal. Het bruisende stadscentrum van Nijmegen is te bereiken op de fiets in circa 20 minuten.

Indeling:

Begane grond:
Aan de voorzijde van de woning bereik je de hal met toilet, garderobe, doorgang naar de woonkamer of keuken en trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning met gesloten keuken aan de zijkant. Aan de achterzijde is een uitbouw gerealiseerd voor een slaapkamer met aangrenzend een badkamer. Op de plattegrond is het goed in te beelden om hier een grote woonkamer met leefkeuken van te maken. Een prachtige ruimte met veel daglicht vanwege de grote raampartijen en dakraam in de uitbouw. Er is aan de zijkant een deur vanuit te bijkeuken richting de oprit.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping zijn de drie slaapkamers met badkamer te vinden. Er zijn twee grote slaapkamers (15 en 13 m2) met veel daglicht. De slaapkamer aan de voorkant heeft nog enkel glas in het kozijn. De derde slaapkamer is 7 m2 en ideaal voor een kinderkamer of kantoor aan huis. De badkamer is voorzien van een douche cabine, wastafel met meubel en toilet. Op de overloop van deze verdieping hangt een boiler voor het warmwater in een bergkast.

Tweede verdieping:
De zolder is momenteel in gebruik als opslag. Hier is extra woonruimte te creëeren middels een dakkapel bijvoorbeeld. Tevens is hier de cv-ketel te vinden.

Tuin:
Door de ligging op de hoek is er een voor-, zij- en achtertuin. De voortuin is gelegen aan een stoep met parkeerplaatsen. Hierdoor ervaar je binnen in de woning veel privacy. De zijtuin is momenteel in gebruik als oprit richting de garage en achtertuin. In de zijkant van de woning is een deur te vinden om de bijkeuken te bereiken. De achtertuin heeft veel zon vanwege de ligging. Het is hier erg rustig met veel privacy om lekker buiten te zitten. Er is een grote berging met garage in de achtertuin. Momenteel hebben deze ruimtes beide de functie opslag, maar het is mogelijk om hier een eigen invulling aan te geven. Denk bijvoorbeeld aan hobbyruimte of het creëeren van extra tuin.

Bijzonderheden:
* 121 m2
* slaapkamer en badkamer begane grond
* garage en berging
* oprit
* dichtbij natuur

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Huis
Bouwjaar
1973