Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Rosa Luxemburgstraat 41

Lent

Vraagprijs: € 389.000

Omschrijving

Gelegen op de bovenste woonlaag, aan de rand van het dorp Lent, op een heerlijke rustige en groene locatie én op steenworp afstand van de Lentse uiterwaarden staat dit duurzame en lichte appartement (met lift bereikbaar) met fijne woonkamer, badkamer met ligbad, 1 slaapkamer, een ruim balkon én gezamenlijk dakterras met fantastisch uitzicht te koop. Zo’n bijzondere woning komt maar zelden te koop.

Indeling
Op de begane grond is de gezamenlijke voordeur met brievenbussen en bellentableau. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is zowel met de trap als met een lift bereikbaar.
Via de voordeur kom je in het appartement met open indeling. De handige bergkast met WTW-installatie is het centrale middelpunt van de woning waar je omheen kunt lopen. Loop je rechtsaf dan zie je de allereerst de woonkamer met open keuken. Het daglicht komt je tegemoet. Grote ramen met uitzicht op groen en in de verte de dijk. Wat een uitzicht! Twee glazen schuifpuien geven toegang tot het ruime, inpandige balkon met hetzelfde weidse uitzicht. De op maat gemaakte en lichte keuken is voorzien van een vaatwasser, koel-vriescombinatie, combi-oven en inductiekookplaat met afzuigkap. Ook door het zijraam ervaar je weidse en groene uitzicht.
De woonkamer heeft een aparte nis die momenteel in gebruik is als werk- computerruimte en via deze ruimte loop je de slaapkamer in. Deze goed in te richten kamer is gelegen aan de noordzijde en is, evenals de badkamer, voorzien van triple glas. Via de studeerkamer loop je richting de badkamer. De kleurrijke badkamer gelegen met ligbad, wastafelmeubel en wandcloset en veel ruimte.

Via het centrale trappenhuis is een verdieping hoger het gezamenlijke dakterras gelegen. Deze is grotendeels bestraat en ook zijn hier de 16 gezamenlijke zonnepanelen gelegen. Maar het allermooiste zijn de rust en het weidse uitzicht. In de verte de dijk, de groene uiterwaarden en de stuwwallen van Nijmegenl. Veel mooier kan het niet.Algemeen
Eind 2016 werd dit bijzondere project opgeleverd. Een complex van duurzaam gebouwde appartementen en huizen, opgetrokken uit ecologisch verantwoorde materialen, gebouwd voor de toekomst. Een warmtepomp zorgt in combinatie met een elektrische boiler voor warmte en warm water. Op het dak liggen 16 zonnepanelen. De woning wordt verwarmd middels vloerverwarming. Een waterontharder zorgt voor minder kalk in het water.

De bewoners van het gebouw, bestaande uit 3 appartementen, bezitten verschillende gemeenschappelijke ruimtes zoals een bijkeuken met wasmachine en droger. Er zijn daar ook meerdere kasten voor extra bergruimte, voor alle bewoners.


Vereniging van Eigenaars
Deze woning maakt deel uit van een kleine, gezonde VvE (3 woningen) die weer deel uitmaakt van een grotere VvE met in totaal 8 (koop)woningen. Bij dit appartement hoort een tuin, een eigen berging, parkeerplaats en een aandeel in de gemeenschappelijke grond. De maandelijkse bijdrage voor de kleine VvE is € 225,- per maand. Dit is inclusief elektriciteit, water, reservering voor onderhoud, opstalverzekering en onderhoudscontracten.

Zoals gezegd maken de appartementen onderdeel uit van de woongemeenschap ‘Eikpunt’. Een meergeneratie woonvorm (kijk voor meer informatie op woongemeenschapeikpunt .nl. De bewoners kunnen gebruik maken van gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen zoals een gemeenschappelijke keuken en zitkamer (voor grotere gezelschappen), activiteitenruimte, logeerkamers, badkamer met ligbad, een flexwerkkamer, een stilteruimte en veel tuin. De bijdrage voor deze woonvereniging is € 63,99 per maand.

Een vooruitstrevende manier van wonen, op een mooie plek en op steenworp afstand van de Nijmeegse binnenstad.

Lent
De Rosa Luxemburgstraat ligt in de wijk Plantjevlag aan de rand van het dorp Lent. In Lent kun je heerlijk wonen in een omgeving met veel groen en een dorps karakter. De Waalsprong is nog volop in ontwikkeling, maar alle benodigde voorzieningen voor boodschappen, onderwijs, gezondheidszorg en sport zijn al aanwezig. Natuurliefhebbers kunnen lekker wandelen of fietsen in de uiterwaarden van de Waal en de Betuwe. Lent is direct verbonden met het levendige centrum van de stad. Via diverse bruggen fiets je binnen 15 minuten naar het centrum. De verbinding met het openbaar vervoer en via de weg zijn ook goed.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
2016