Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Ruisdaelstraat 21

Nijmegen

Vraagprijs: € 250.000

Omschrijving

In één van de leukste en rustigste straten van Nijmegen-Oost (Altrade) staat dit instapklare appartement met één slaapkamer, dakterras én balkon (met ochtend, middag en avondzon), moderne badkamer en woonkamer met open keuken te koop.

INDELING
Op de begane grond gaan we naar binnen en komen in de gedeelde entree met brievenbus en de trapopgang. Op de eerste verdieping gaan we het appartement bekijken. Allereerst zien we de entree met toilet, vervolgens de badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en witgoedaansluiting. De cv-ketel is netjes weggewerkt achter een ombouwkast. Dan lopen we de gezellige woonkamer in met de open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, gaskookplaat, een combioven en een afzuigkap. Vanuit de woonkamer is door middel van openslaande deuren het ruime dakterras bereikbaar, met ochtend- en middagzon. Eten, loungen, zonnen? Er is ruimte genoeg hiervoor. We lopen door naar de slaapkamer. Deze is gelegen aan de voorzijde en heeft een handige nis voor de kledingkast. Vanuit hier is het balkon met de middag- en avondzon bereikbaar.

De woning is in 2008/2009 geheel gerenoveerd en geïsoleerd. De huidige bewoners hebben hier altijd met veel plezier gewoond en hebben het netjes bijgehouden en onderhouden. De nieuwe bewoners kunnen er zo in.

De VvE is gezond en actief. De maandelijkse bijdrage is € 178,02 (voorschot GWL en bijdrage VvE). Er is een inschrijving in de KvK, opstalverzekering, reservefonds voor
onderhoud en een jaarlijkse vergadering. Kortom, een perfecte woning om te starten!

Nijmegen-Oost
In Nijmegen-Oost is al jaren heerlijk wonen. Dichtbij het centrum, op loopafstand van het centraal station, veel gezellige horeca, winkels, het Julianapark, Ooijpolder, Waalstradjes en de bossen. Daarnaast zijn er goede fietsverbindingen met de Radboud, HAN, de Waal en de rest van de stad. In de wijk vind je herenhuizen en appartementen en die zorgen voor een gezellige stadswijk waar jong en oud op een prettige manier samen woont.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
1930