Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Schoutstraat 26

Nijmegen

Vraagprijs: € 385.000
vierkante meter 115m²
kamers 5 kamers
Locatie Nijmegen

Omschrijving

In het geliefde Brakkenstein, op loopafstand van o.a. de Radboud en het natuurgebied Heumensoord staat deze gezinswoning met 4 slaapkamers, diepe achtertuin én separate garage te koop. De woning is gelegen in een rustige woonwijk met diverse voorzieningen zoals een supermarkt, speeltuin Brakkefort, verschillende winkels en kleinschalige horeca, sportvelden en basisschool in de buurt. Alles in de buurt.


Indeling:
Begane grond
Via het tochtportaal met ruimte voor de jassen komen in de hal met trapopgang, keldertoegang en toilet met wandcloset en fontein. Rechtdoor komen we in de nette, eenvoudige keuken voorzien van een keukenblok met spoelbak en 4-pits gasfornuis met afzuigkap. De ruime woonkamer met vaste kast en gaskachel (voor extra warmte) is licht en goed in te richten. Met een constructieve ingreep is de keuken eenvoudig bij deze leefruimte te betrekken. De diepe achtertuin is bereikbaar vanuit de keuken en de woonkamer

1e verdieping
Aan de overloop grenst een handige bergkast, 3 goed bemeten slaapkamers waarvan 1 met een wastafel. De originele badkamer beschikt over een wastafel en een douche.

2e verdieping
Op de voorzolder is de cv-ketel opgesteld en hier is ruimte voor het witgoed. Tot slot zien we de 4e slaapkamer van deze woning. Deze kamer is voorzien van een dakkapel en eigen wastafel. Achter de knieschotten is voldoende opbergruimte.

Tuin en garage
In de diepe achtertuin kijk je lekker weg en doordat er geen directe buren aangrenzen aan de achterzijde ervaar je hier veel privacy. Ondanks de Noordelijke ligging is er veel zon, aangezien de tuin maar liefst 18 meter diep is. Ruimte genoeg voor een plekje in de zon. Achter in de tuin staat een stenen berging. Via het achterom is een pleintje achter het huis bereikbaar. Aan dit plein grenzen een aantal garageboxen waarvan er één bij de woning hoort.

Brakkestein
De stadswijk Brakkenstein heeft een eigen, dorpachtige kern met winkels en kleinschalige horeca. In de wijk ligt onder andere een basisschool, speeltuin Brakkefort en aan de zuidkant van de wijk liggen de atletiekbaan, voetbal- en hockeyvelden. Natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars zijn snel in het bos Heumensoord. Een groot bosrijk tussen Malden en Nijmegen. Het Radboudumc, de Universiteit en de HAN zijn eveneens in de wijk gelegen. Daarnaast is de bereikbaarheid is ook goed. Binnen 15 minuten fiets je naar de binnenstad én rijd je binnen 15 minuten op de A73 op weg naar de rest van Nederland. Een echte toplocatie. Niet voor niets is Brakkenstein zo geliefd!

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Huis
Bouwjaar
1964