Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Stollenbergweg 222

Berg en Dal

Vraagprijs: € 380.000
vierkante meter 106m²
kamers 5 kamers
Locatie Berg en Dal

Omschrijving

Mooi en rustig wonen in het bos? Dat kan, op de Stollenbergweg 222, in Berg en Dal. Daar staat een ruim en zeer goed onderhouden 5-kamerappartement aan de rand van het bos.


Als u het pad afloopt, naar de tweede entree, ziet u een hal met brievenbussen en bellentableau. Dit appartement staat op de tweede verdieping, waar u met de trap of lift naar toe kunt.

Als u de woning betreedt, ziet u een hal met meterkast en een toilet met fontein. Van hier komt u in de ruime zonnige zitkamer met een groot raam en deur, naar een prachtig balkon en geweldig uitzicht op veel groen. Op dit balkon is zon van ’s morgens tot ongeveer 14.00 uur
Aan de andere kant van de zitkamer ligt de eetkamer, die kan worden afgesloten met een glazen schuifdeur, waardoor de ruimtes apart te verwarmen zijn. De eetkamer geeft ook weer een prachtig vrij uitzicht op het bosrijke Gelders Landschap. Vanuit de eetkamer loop je de ruime dichte keuken in, met veel apparatuur aan beide zijden. Aan de keukenkant, is ook een balkon. De zon komt op dit balkon vanaf ongeveer 15.00 uur tot zonsondergang. Via de zitkamer, kom je in de tussengang waaraan de andere ruimtes te vinden zijn, zoals links de grote slaapkamer met inbouwkasten en ook weer een prachtig groen uitzicht. Vervolgens de badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet en aansluiting voor witgoed. En omdat dit appartement aan de buitengevel ligt, is hier ook een raam en weer een prachtig uitzicht. Op de tussengang bevinden zich ook 2 grote dubbele muurkasten met veel bergruimte. De overige 2 kamers zijn zeer geschikt voor kinder-/ logeer- /studeer-/ kleed- kamer. Alle ramen in dit pand zijn voorzien van horren en dubbelglas.

Vereniging van Eigenaars
De VVE van dit gebouw is bezig met grootse plannen voor de verduurzaming van het gebouw. Onlangs is de verwarmingsketel vernieuwd en is de lift vernieuwd. Verlichting in de openbare ruimtes is aangepast met bewegingsmelders i.v.m. de besparing op energie. Men wil hier gaan wonen in een NOM (Nul op de meter)- woning.
Hierin wordt meegedacht door Adviesbureau Energie Garant dat de bewoners begeleidt en adviseert, om de maandlasten zoveel mogelijk gelijk te houden.


Berg en Dal
De Stollenbergweg is een rustige straat aan de rand van het dorp. Geen druk verkeer voor uw deur, hoewel het centrum van Nijmegen op 4km afstand is en via Openbaar vervoer, vanaf de Oude Kleefsebaan prima bereikbaar is. Op de fiets op per auto bent u zo bij de winkels in Beek of Hengstdal of de Daalsehof. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn dus binnen bereik. Het Gelders Landschap ligt om de hoek, waar diverse wandelroutes liggen, zoals N70 route, het Piterpad en de Walk of Wisdom. Kortom een heerlijke, rustige en groene locatie, voor een ideale woonomgeving.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
1971