Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Veerdam 10

Lent

Vraagprijs: € 795.000

Omschrijving

Dit schitterende appartement aan de Veerdam 10 in Lent is werkelijk een unieke woning op stadseiland Veur Lent. Met een adembenemend uitzicht over de Waal en de stad Nijmegen, de Waalbrug en de spoorbrug, is het elke dag genieten van een levend schilderij voor je raam.

Begane grond:
Op de begane grond kom binnen in de centrale entree met brievenbussen, trappenhuis en lift.

Appartement op de 1e verdieping:
Het zeer gunstig op de zon georiënteerde appartement beschikt over een fantastische panaromapui, waardoor je binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. De woonkamer en optioneel tweede slaapkamer (afsluitbaar met een vernuftige schuifwand) hebben een schitterend uitzicht op de druk bevaarde Waal. De slim ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien en is zo praktisch ingericht dat je geen loze ruimte in je appartement verliest. De keuken loopt door in de ruime slaapkamer. Deze heeft een badkamer en suite badkamer voorzien van een 2e toilet, ligbad, douche en wastafelmeubel. De hal met garderobe, toilet en bergkast met witgoedaansluiting en cv-ketel voltooien dit appartement.

Bij dit appartement krijg je niet alleen een parkeerplaats en een berging in de kelder van het kleinschalige complex, maar ook nog eens een vaste parkeerplaats naast het gebouw. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.

De vereniging van eigenaars van dit kleine appartementencomplex is actief en betrokken. De maandelijkse bijdrage van € 239,= is bestemd voor de dagelijkse kosten zoals energie voor de liften en lampen, verzekeringen en periodieke schoonmaak van de trappenhuizen en ramen. En daarnaast wordt er gereserveerd voor groot onderhoud.

Dus, ben je op zoek naar een uniek appartement met een prachtig uitzicht op een toplocatie? Neem contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Dit is jouw kans om op een van de meeste aantrekkelijke locaties van Lent / Nijmegen te wonen.

Bijzonderheden:
* 110 m2 woonoppervlakte
* 1 slaapkamer met badkamer en suite
* 2e multifunctionele kamer die optioneel in te richten is als tweede slaapkamer of werkkamer
* Aluminium panorama schuifpui met triple glas
* isolatie: triples glas, dubbel glas, muurisolatie en zonnepanelen
* bouwjaar 1988
* Unieke locatie op stadeiland Veur Lent
* Zeer gunstig georiënteerd op de zon (zuidelijke ligging)
* gebruiksrecht voor twee parkeerplaatsen

Kenmerken

Status
Te koop
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
1988
VVE bijdrage
€ 239