Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Vondelstraat 49a

Nijmegen

Vraagprijs: € 300.000

Omschrijving

In de zeer geliefde woonwijk Bottendaal, op loopafstand van het centraal station en het Nijmeegse stadscentrum staat een heel leuk en instapklaar twee-kamer appartement te koop. Goed en in stijl gerenoveerd in 2020. Dit is een buitenkans!

Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van een prachtig, karakteristiek pand uit 1898. In 1994 is het gehele pand gerenoveerd en verbouwd tot drie appartementen. Samen vormen deze 3 appartementen de Vereniging van Eigenaars. De buitenzijde is in goede staat van onderhoud.

Centraal gelegen en toch een rustige straat, dat is een van de reden dat de Vondelstraat zo geliefd is.

Het appartement is te bereiken via een gemeenschappelijk entree op de begane grond.
Twee trappen hoger kom je in aan op de overloop met handige en ruime kastruimte annex kapstok.
Rechtdoor loop je zo de open, L-vormige woonkamer met houten vloer en open keuken in. De keuken is geplaatst in 2020 en uitgerust met alle benodigde apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, combi-oven, inductiekookplaat en afzuigkap.
Het aangrenzende balkon is gelegen op de ochtend en middagmiddag en is groot genoeg om even lekker te borrelen of te eten aan de balkonbar. De woonkamer is voorzien van een houten vloer en strak gestuukte wanden.
Via de overloop is de luxe badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel met robuuste waskom. De zwarte details zorgen voor de moderne look.
Via de badkamer kom je in de ruime slaapkamer. Ruimte genoeg voor een groot bed en kastenwand. Er is een aansluiting voor televisie gerealiseerd. En kijk je door het raam zie je links het station en rechts de St. Stevenstoren. Nijmeegser wordt het niet.

In het souterrain tref je een berging aan voor de fietsen. Afsluitbaar achter twee deuren.

Vereniging van Eigenaars
De vereniging van Eigenaars is gezond en actief. Er wordt gespaard voor toekomst onderhoud en er is een jaarlijkse vergadering. De maandelijkse bijdrage is € 48,-.

Bottendaal
In Nijmegen-Bottendaal is al jaren heerlijk wonen. Dichtbij het centrum, op loopafstand van het centraal station, veel gezellige horeca, winkels en het Thiemepark. En op fietsafstand van de Ooijpolder, Waalstradjes en de bossen. Daarnaast zijn er goede verbindingen met het Radboud ziekenhuis, de HAN, de Waal en de rest van de stad. In de wijk vind jeprachtige herenhuizen en appartementen en die zorgen voor een gezellige stadswijk waar jong en oud op een prettige manier samen woont.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
1898
VVE bijdrage
€ 48