Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Waalbandijk 173

Nijmegen

Vraagprijs: € 469.000

Omschrijving

Ruim en modern appartement met 3 slaapkamers met geweldig uitzicht te koop!

Dit fijne appartement is gelegen aan de geliefde Waalhaven in Nijmegen-West. Dit gebied is nog volop in ontwikkeling en heeft de afgelopen jaren al veel mooie projecten gerealiseerd, waaronder dit appartementencomplex aan de Waalbandijk. De gunstige ligging van dit complex is uitstekend te noemen, op loopafstand van het stadscentrum van Nijmegen en het centraal station. Verschillende uitvalswegen op korte afstand bereikbaar en de natuur rondom de Waal. Daarnaast heb je hier meerdere voordelen betreft uw mobiliteit, zoals een eigen parkeerplaats en een bushalte voor de deur. Ook zijn enkele horeca gelegenheden op loopafstand te vinden. En in de toekomst komen er nog meer dagelijkse voorzieningen bij.


Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd en opnieuw ingedeeld, waardoor de woonkamer met open keuken ideaal is gelegen aan de voorzijde met uitzicht op de Waal. Er zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer met separaat toilet.

Indeling:
Het appartement is bereikbaar vanuit de centrale entree of vanuit de ondergrondse parkeerplaats. Er is zowel een trap als lift aanwezig om op de 3e verdieping te komen. Op deze portiek vindt u zowel de meterkast als de voordeur van het appartement. De ruimtes zijn allen bereikbaar vanuit de centrale hal. Bij het binnenkomen vindt u de garderobe met toiletruimte aan de linkerzijde. De toiletruimte is modern afgewerkt, met een hangend toilet en fonteintje.
Verder vindt u aan de linkerzijde de 3 slaapkamers van circa 12, 11 en 7 m2. Vanuit de kleine slaapkamer/werkkamer is er toegang tot het overdekte balkon. Een fijne plek met uitzicht op de Waal om uit de wind te genieten van het uitzicht. Er is nog een mogelijkheid om een glazen scherm te plaatsen, zoals enkele medebewoners.
Aan de rechterzijde vindt u de berging met cv-installatie. Deze ruimte is ideaal voor uw dagelijkse opslag. De badkamer is ruim, modern en voorzien van een inloopdouche, brede wastafel, design wandradiator en aansluitingen voor witgoedapparatuur.

Aan de voorzijde vindt u de ruime woonkamer met open keuken. Door de nieuwe indeling van het appartement kunt u hier genieten van het uitzicht. Deze ruimte is ook modern afgewerkt met onder andere een pvc vloer en moderne keuken met inbouwapparatuur. Door de vele raampartijen is het hier de gehele dag licht. De stalen glazen deur richting de gang geeft hierdoor ook veel daglicht door naar de overige ruimtes.

In de kelder is er een eigen berging van circa 5 m2 met een privé parkeerplaats.

Vereniging van Eigenaars
Dit appartement maakt deel uit van een actieve Vereniging van Eigenaars. Het beheer wordt gevoerd door een externe partij. Het dagelijks bestuur wordt gevormd door bewoners. Er is een jaarlijkse vergadering, uiteraard zijn de notulen hiervan op verzoek beschikbaar. De maandelijkse bijdrage is €144,94,= en hiervan wordt onder andere de opstalverzekering betaald en er wordt gespaard voor groot onderhoud. Deze bijdrage is voortgekomen uit het meerjarenonderhoudsplan.

Bijzonderheden:
* 89 m2
* 3 slaapkamers
* onlangs gerenoveerd
* uitzicht op de Waalhaven
* eigen berging en parkeerplaats
* dichtbij het stadscentrum, centraal station en de uiterwaarden rondom de Waal

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
2005
VVE bijdrage
€ 144.94