Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Wikke 7

Lent

Vraagprijs: € 399.000

Omschrijving

Gelijkvloers wonen? Potentiële semi-bungalow te koop.

In de Wikke staat deze bijzondere tussenwoning met veel woonruimte op de begane grond. In potentie is hier een levensloopbestendige woning van te maken. De begane grond is namelijk eenvoudig aan te passen, waardoor er een slaapkamer met badkamer gerealiseerd kan worden. Hierdoor wordt het gelijkvloers wonen optimaal gecombineerd met een tuin.
Zie voor een indicatie van deze indeling de plattegrond in de foto presentatie.

Centraal gelegen in Lent, goed geïsoleerd (energielabel A), 2 slaapkamers en besloten en makkelijk te onderhouden patiotuin. Het platte dak van de woning is ideaal voor het plaatsen van zonnepanelen. De ruime woonkamer biedt mogelijkheden voor een slaapkamer met badkamer op de begane grond. 

Indeling
Na binnenkomst zie je in de hal de trapopgang en het toilet met fontein. Rechtdoor loop je de grote woonkamer in. Wat een ruimte!
De schuifpui en openslaande deuren zorgen voor de toegang naar de besloten tuin. Deze patiotuin biedt veel privacy en is gunstig gelegen op de zon. Daarnaast is de tuin eenvoudig te onderhouden.
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer maar ligt toch een beetje verscholen. De L-vormige opstelling biedt veel kast- en werkruimte. De keuken is uitgerust met een koelkast, inductiekookplaat met afzuigkap (recirculatie), vaatwasser en oven. Vanuit de keuken loop je door naar de inpandige berging met praktisch opbergkast, trapkast met opbergruimte en deur naar de voor- en achterzijde van de woning.

1e verdieping
Via de ruime en lichte overloop kom je aan bij de 1e slaapkamer die momenteel als hobby- werkkamer is ingericht. Vervolgens zie je een badkamer met levensloop bestendig bad met douche. Ook het toilet en de wastafel mogen niet ontbreken. Naast de badkamer is de inpandige berging met witgoedaansluiting en technische ventilatie gelegen. Tot slot zie je de grootste slaapkamer. Een ruim bemeten kamer die goed in te richten is.

Algemeen
Deze woning is gebouwd in 2001 en volledig geïsoleerd. Het platte dak is perfect geschikt voor zonnepanelen. De Wikke is gelegen in een van de 'oudste' nieuwbouwwijken van Lent. Begin 2000 is deze wijk ontstaan en is erg gevarieerd qua woningen en bewoners. Van jong tot oud, met en zonder kinderen zorgen voor een leuke mix.

Lent
Lent heeft sowieso veel te bieden. Op het gebied van recreatie en natuur loop of fiets je snel naar de Lentse Plas, het stadseiland of de uiterwaarden rondom de Waal. Er zijn verschillende horecazaken gevestigd en binnen 15 minuten fietsen sta je midden in het centrum van Nijmegen. Hof van Holland wordt momenteel gebouwd en over een jaar of 2 zijn hier verschillende winkels en horeca gerealiseerd.
Lent heeft een treinstation maar ook Nijmegen Centraal is snel bereikbaar. Ook is deze woning gunstig gelegen voor het autoverkeer. Binnen enkele minuten rijd je via de Prins Mauritssingel naar Nijmegen, Arnhem en A15 met verbinding met de rest van Nederland. Niet voor niets is Lent zo aantrekkelijk om te wonen.

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Huis
Bouwjaar
2001