AANKOOP

Heb je jouw (volgende) droomwoning gevonden? Of ben je misschien nog op zoek naar zo’n fijne plek? Er zullen vast veel vragen zijn: Wat is een reeële prijs? Hoe maak ik kans? Aan welke voorwaarden moet ik denken?

Een nieuw thuis kopen doe je niet dagelijks. Het is meer dan zoeken en bezichtigen. Het vraagt om ervaring.Als deskundig aankoopmakelaar ben ik thuis in Lent en de regio Nijmegen. Ik heb er veel mensen leren kennen en weet daardoor vaak in een vroeg stadium wat er speelt. Aangezien ik weet wat er te koop en verkocht is, kunnen we gericht met je op zoek naar het huis van je dromen.

Ook kan ik je adviseren of informeren over de bouwkundige staat van de woning. Daarnaast ga ik op onderzoek uit: kadastrale gegevens, milieu, bestemmingplan, staat van onderhoud en juridische aktes. Hierdoor ben je zowel financieel, als juridisch verzekerd van een geslaagde aankoop en nieuw thuis, zonder slapeloze nachten.


Als ervaren aankoopmakelaar in Lent, Nijmegen en omgeving help ik je graag gedurende het gehele proces. Van bezichtiging tot notaris. De kosten hiervoor worden pas in rekening gebracht bij resultaat. Je betaalt als jouw ideale plek is gevonden.

 

Vertel! Wie ben je en waar ben je naar op zoek? Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we jouw droomwensen doornemen om vervolgens onderstaande stappen te doorlopen:

 

  • Gesprek: bespreken wat je woonwensen en mogelijkheden zijn
  • Aanbod: het zoeken naar geschikte woningen via alle beschikbare media
  • Interesse: het inplannen van de bezichtigingen
  • Onderzoek: als je een woning vindt die je interesse wekt, dan doen wij een uitgebreid vooronderzoek naar: kadastrale gegevens, milieu, bestemmingplan, staat van de woning, splitsingsakte, enzovoorts
  • Advies: inzake de aankoopprijs en de te voeren strategie
  • Onderhandelingen: daarnaast adviseren wij je over de hoogte en het beste moment van bieden. Wij verzorgen de bieding en zullen deze altijd eerst ter goedkeuring aan je voorleggen.
  • Koopakte: we zorgen voor een uitgebreide controle van de koopakte
  • Eindinspectie: we begeleiden je bij het tekenen van de leveringsakte en de uiteindelijke sleuteloverdracht van je nieuwe woning.
  • Notaris: tekenen, sleuteloverdracht en tijd voor felicitaties!

 

Bel of mail Onno Disveld voor een persoonlijke kennismaking.

Aankoop

Recent aangekocht

Aangekocht
Vondelstraat 49a Nijmegen
Vondelstraat 49a Nijmegen
Nijmegen

61 m2 2 kamers

Aangekocht
Burg. Hustinxstraat 152 Nijmegen
Burg. Hustinxstraat 152 Nijmegen
Nijmegen

63 m2 3 kamers

Aangekocht
Imbrexstraat 2 Nijmegen
Imbrexstraat 2 Nijmegen
Nijmegen

127 m2 3 kamers

Aangekocht
Fluitenkruid 42 Lent
Fluitenkruid 42 Lent
Lent

123 m2 4 kamers