OVER ONS

In de zomer van 2020 heb ik besloten om een makelaarskantoor onder mijn eigen naam te starten. Ik ben Onno Disveld, en zoals mijn achternaam al doet vermoeden, ben ik een geboren en getogen Lentenaar. De naam Disveld is een begrip in Lent en omstreken, voornamelijk vanwege de vele kwekers die mijn familie heeft gekend.Lent is veranderd; de vele (bloemen)kassen hebben door de jaren heen plaatsgemaakt voor uiteenlopende nieuwbouwprojecten en we maken inmiddels al jaren deel uit van het bruisende Nijmegen. Al deze ontwikkelingen heb ik vanaf de kern meegemaakt en nauwlettend gevolgd. Onder andere doordat de bloemenkassen van mijn vader plaats hebben gemaakt voor nieuwbouwwoningen.

Na enkele jaren aan de andere kant van de brug (Nijmegen-Oost) gewoond te hebben, woon ik intussen samen met mijn gezin in mijn ouderlijk huis in de dorpskern van Lent.

 

Het komt nog met regelmaat voor dat ik word aangesproken met de vraag: ‘Disveld? Van die bloemen uit Lent?’ Ik vertel dan altijd over hoe mijn vader me aanmoedigde om te gaan studeren, omdat het kwekersvak veranderde. Zo ben ik in 2014 na mijn studie als makelaar in Nijmegen en omstreken gaan werken. Toch kruipt het ondernemersbloed waar het niet gaan kan en zodoende heb ik mijn eigen kantoor geopend. Hoe leuk zou het zijn als men over tientallen jaren tegen mijn (klein)kinderen zegt: ‘Disveld? Dat is toch die makelaar?’

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat een échte Lentse makelaar voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Bel of mail Onno Disveld voor een persoonlijke kennismaking.

Aankoop