Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

OVER ONS

In de zomer van 2020 heeft Onno besloten om een makelaarskantoor onder zijn eigen naam te starten. Ik ben Onno Disveld, en zoals mijn achternaam al doet vermoeden, ben ik een geboren en getogen Lentenaar. De naam Disveld is een begrip in Lent en omstreken, voornamelijk vanwege de vele kwekers die mijn familie heeft gekend.

Na enkele jaren aan de andere kant van de brug (Nijmegen-Oost) gewoond te hebben, woon ik intussen samen met mijn gezin in mijn ouderlijk huis in de dorpskern van Lent. 

Per 1 januari 2023 heeft Onno versterking aan boord. Jop Disveld, ook een echte Lentse jongen met kennis van zaken, is na jarenlange ervaring in Nijmegen en omgeving het kantoor komen versterken. 

Lent is veranderd; de vele (bloemen)kassen hebben door de jaren heen plaatsgemaakt voor uiteenlopende nieuwbouwprojecten en we maken inmiddels al jaren deel uit van het bruisende Nijmegen. Al deze ontwikkelingen hebben we vanaf de kern meegemaakt en nauwlettend gevolgd. Onder andere doordat de bloemenkassen van onze vaders plaats hebben gemaakt voor nieuwbouwwoningen.

Het komt nog met regelmaat voor dat we worden aangesproken met de vraag: ‘Disveld? Van die bloemen uit Lent?’ Ja inderdaad. Omdat het kwekersvak en de kassen werden gesloopt zijn we beide gaan studeren. Onno is in 2014 na zijn studie als makelaar in Nijmegen en omstreken gaan werken. Toch kruipt het ondernemersbloed waar het niet gaan kan en zodoende is Disveld Makelaardij ontstaan. Jop heeft na zijn studie ervaring opgedaan bij makelaarskantoren in Arnhem en Nijmegen.

Hoe leuk zou het zijn als men over tientallen jaren tegen onze (klein)kinderen zegt: ‘Disveld? Dat is toch die makelaar?’

Onze gezamelijke kennis en ervaring zetten we graag in voor jouw doel. Een woning verkopen of verhuren? Of heb je begeleiding nodig bij het kopen van een woning? 
Ben je nieuwsgierig geworden naar wat een échte Lentse makelaar voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Bel of mail Onno of Jop Disveld voor een persoonlijke kennismaking.Aankoop