Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

VERKOOP

Wij worden op Funda beoordeeld met een
9,3

Overweeg je jouw woning in Lent of Nijmegen te verkopen? Misschien ben je op zoek naar een grotere woning in verband met gezinsuitbreiding? Of zoek je juist iets kleiners?

Een woning verkopen lijkt overigens eenvoudiger dan dat het is. Er komt veel bij kijken. Wat is een goede vraagprijs? Welke strategie is het meest geschikt?

Door Disveld Makelaardij als verkoopmakelaar in te schakelen, vergroot je de kans op een succesvolle verkoop van jouw woning. Als verkoopmakelaar beschikken wij over de juiste ervaring en kennis om je huis succesvol aan te bieden en te verkopen. Maar belangrijker nog, als kenner van Lent en de regio Nijmegen weten wij de kansen van het huis perfect in te schatten.

Als verkoopmakelaar regelen wij alles voor je. Dat begint allereerst met een goed gesprek, de waardebepaling en het vaststellen van een realistische vraagprijs. Samen bespreken we de juiste verkoopstrategie voor het beste resultaat.
Vervolgens gaan we er samen met een professionele fotograaf voor zorgen dat jouw woning op Funda en onze eigen mediakanalen schittert.

De kijkers worden door ons persoonlijk op vakkundige wijze en met een glimlach ontspannen rondgeleid.
Na het vinden van de beste koper begeleiden wij vervolgens het verdere proces: van koopakte en eindinspectie tot aan de notaris.

Bel of mail Jop of Onno Disveld voor een persoonlijke kennismaking.Aankoop