VERKOOP

Overweeg je jouw woning in Lent of Nijmegen te verkopen? Misschien ben je op zoek naar een grotere woning in verband met gezinsuitbreiding? Of zoek je juist iets kleiners? Een woning verkopen lijkt overigens eenvoudiger dan dat het is. Er komt veel bij om de hoek kijken. Wat is een goede vraagprijs? Welke strategie is het meest geschikt?

Door Disveld Makelaardij als verkoopmakelaar in te schakelen, vergroot je de kans op een succesvolle verkoop van jouw woning. Als verkoopmakelaar beschik ik over de juiste ervaring en kennis om je huis succesvol aan te bieden en te verkopen. Maar belangrijker nog, als kenner van Lent en de regio Nijmegen weet ik de kansen van het huis perfect in te schatten.

 

Als verkoopmakelaar regel ik alles voor je. Dat begint allereerst met een goed gesprek, de waardebepaling en het vaststellen van een realistische vraagprijs. Samen bespreken we de juiste verkoopstrategie voor het beste resultaat.
Vervolgens gaan we er samen met een professionele fotograaf voor zorgen dat jouw woning op Funda en onze eigen mediakanalen schittert.

De kijkers worden door mij persoonlijk op vakkundige wijze en met een glimlach ontspannen rondgeleid.
Na het vinden van de beste koper begeleid ik vervolgens het verdere proces: van koopakte en eindinspectie tot aan de notaris.

Bel of mail Onno Disveld voor een persoonlijke kennismaking.

Aankoop