Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Burgemeester Hustinxstraat 274

Nijmegen

Vraagprijs: € 259.000
vierkante meter 50m²
kamers 2 kamers
Locatie Nijmegen
Energielabel D

Omschrijving

Wonen in het centrum van Nijmegen met uitzicht over de stad? Kom dan kijken bij de Burg. Hustinxstraat 274, Nijmegen!

Dit fijne appartement is gelegen tussen het stadscentrum van Nijmegen en het centraal station. Alles dus op loopafstand en toch woon je hier vrij rustig en afgezonderd van het stadse leven. Alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, onderwijsinstellingen, horeca, openbaar vervoer en natuur.

Indeling:

Op de begane grond betreed je de centrale ingang met brievenbussen, toegang tot de lift om het appartement of de berging te bereiken. Tevens is vanuit hier ook de parkeerplaats bereikbaar.

Via de portiek bereik je de voordeur van het appartement. Het appartement is gelegen op de negende woonlaag.
De hal biedt ruimte voor de garderobe en tevens is hier de meterkast te vinden. Aan de linkerzijde vind je de ruimte met open keuken, eetkamer en woonkamer met toegang tot het balkon. Het is een fijne ruimte met veel daglicht door de grote raampartijen. Het keukenblokje beschikt over een inductie kookplaat met afzuigkap. Bij de keuken is er voldoende ruimte voor een eettafel die de scheiding vormt met de woonkamer. Hier is ruimte voor zitgedeelte met toegang tot het balkon. Het balkon is prettig om met enkele mensen te genieten van het mooie uitzicht. Er is veel zon vanwege de ligging aan de achterzijde van het pand.
De slaapkamer is bereikbaar via de woonkamer. Ook hier is er veel daglicht door de raampartijen tot de grond. Daarnaast geniet je dus ook vanuit de slaapkamer van het verre uitzicht.

Vanuit de centrale hal is de badkamer bereikbaar met toilet, douche, dubbele wastafel en aansluitingen voor witgoedapparatuur. De vloer en wanden zijn volledig betegeld in een neutrale kleur.

Berging:
In het complex is een privé berging te vinden voor je opslag en bijvoorbeeld fietsen. Het appartement beschikt daarnaast over een parkeerplaats op het gemeenschappelijke parkeerdek.

Bijzonderheden:
* aan de rand van het stadscentrum
* parkeerplaats op het parkeerdek
* energielabel D
* fantastisch uitzicht
* balkon in de zon

Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
1980
VVE bijdrage
€ 270