Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling voor uw woning

Jonagoldstraat 91

Nijmegen

Vraagprijs: € 300.000

Omschrijving

In Nijmegen-Noord (Oosterhout) staat dit instapklare en goed geïsoleerde appartement met een nieuwe keuken (2020), 2 slaapkamers en een ruim balkon te koop. Het appartement is gelegen op de hoek van de bovenste woonlaag én ook met de lift bereikbaar. Een ideale woning voor zowel jong of oud.


Boven de winkels zijn woonappartementen gelegen en deze zijn bereikbaar via de hoofdentree aan de Jonagoldstraat. Een ruime hal biedt ruimte voor de brievenbussen, lift en trap naar de woonverdiepingen. Ook is de kelder met bergingen vanuit hier bereikbaar.
De appartementen zijn gelegen aan een op portiek rondom de patio.

Indeling
Via de voordeur kom je in de lange gang. Aan de rechterzijde is de grootste slaapkamer gesitueerd. Aan de linkerzijde van de gang de 2e slaap-/werk-/ sport- of studeerkamer. Deze heeft een leuk raam in de zijgevel en is hierdoor erg licht. Terug in de gang kom je vervolgens langs de meterkast en daarnaast de eenvoudige, maar nette badkamer met douche en wastafel. Voordat je de woonkamer inloopt zie je nog de praktische berging met witgoed aansluiting. De lichte en open woonkamer is mooi van formaat en goed in te delen. Door de grote ramen aan de balkonzijde en ramen in de zijgevel komt er veel licht binnen. De moderne open keuken is in 2020 vernieuwd en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en afzuigkap (recirculatie).

Vanuit de woonkamer stap je zo het langwerpige balkon op. Er is ruimte voor een eettafel en wat planten. En vanaf hier heb je een levendig uitzicht over het parkeerterrein, de woonwijk en in de verte wat groen.
In de kelder van het gebouw bevinden zich de bergingen. Hier vind je goed toegankelijke ruimte voor de fiets en wat opslag.


Vereniging van Eigenaars
Zoals aangegeven is deze woning gelegen boven winkels. Op begane grond zijn onder andere de Albert Heijn en Kruidvat gevestigd, gezamenlijk met de appartementen vormen ze een VvE. Deze vereniging van eigenaars is gezond en actief. De maandelijkse bijdrage is € 126,49. Hiervan worden de dagelijkse kosten als verzekering, beheer en schoonmaak betaald. Daarnaast wordt er gespaard voor groot onderhoud.

Nijmegen Noord/ Oosterhout
Nijmegen-Noord is een groeiende woonwijk die sinds begin 2000 volop in ontwikkeling is. Nog steeds worden er woningen gebouwd en komen er meer voorzieningen. Dit appartement ligt in een van de eerste woonwijken en al het groen is inmiddels al volgroeid. Winkels voor dagelijkse voorzieningen liggen op de begane grond van het gebouw en op het parkeerterrein staat regelmatig een kaas- of visboer. Op loopafstand is het multifunctionele gebouw de Klif gelegen. Hier zijn onder andere een basisschool, kinderopvang, sporthal, theaterzaal en wijkcentrum gevestigd. Zowel Nijmegen als Arnhem zijn goed bereikbaar via het snelfietspad en uitvalswegen. De bus stopt voor de deur. Liefhebbers van de natuur kunnen heerlijk wandelen of fietsen over de dijk en de fraaie uiterwaarden. Een perfecte locatie dus.


Kenmerken

Status
Verkocht
Soort woning
Appartement
Bouwjaar
2002
VVE bijdrage
€ 126.49